Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το «αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε». Στο έγκλημα, υπάρχουν φυσικοί αλλά και ηθικοί αυτουργοί.

Από το πρωί σήμερα, όλα τα εθνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, παρουσιάζουν την βίαια εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού», σε μια ακραία εικόνα που δυστυχώς όμως αντιπροσωπεύει την ανεξέλεγκτη οργή που αρρωσταίνει μολύνοντας διαστρωματικά, την ελληνική κοινωνία.
 
Έχουμε εδώ και χρόνια «χτυπήσει το καμπανάκι» για το «εμφυλιοπολεμικό κλίμα» που καλλιεργούν συγκεκριμένοι κύκλοι στην Ελλάδα. Δυστυχώς εξυπηρετώντας ξένα κέντρα, που «χαμογελούν σήμερα κάτω από το μουστάκι τους», και «τρίβουν τα χέρια τους από κακεντρεχή ευχαρίστηση», για το κατάντημα του Λαού, οι παππούδες του οποίου γέννησαν τα ευγενέστερα επιτεύγματα του ανθρώπινου πνεύματος, τη δημοκρατία, την ελευθερία, την αξιοπρέπεια.
Το να βλέπεις λοιπόν δημοσίως μια παθιασμένη και έντιμη αγωνίστρια της πατριωτικής αριστεράς, τη Λιάνα Κανέλλη, να ξυλοκοπείται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες άνανδρα από «μαυροζωνά», (ο οποίος μάλιστα δηλώνει «πατριώτης»), έρχεται προς επίρρωση αυτού που το Πατριωτικό Μέτωπο «φωνάζει σε κάθε τόνο», εδώ και πολλά χρόνια:
Κύριοι νεοφιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, αριστεροί, (ροζ και σταλινικοί), κλπ, για την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού», εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί.
1. Δαιμονοποιήσατε συστηματικά τον αγνό και άδολο Πατριωτισμό, αυτόν που γέννησε την επανάσταση του 21, την εθνική αντίσταση αλλά και όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά και κοινωνικά κινήματα, με μέθοδο, χωρίς «περίσκεψη και αιδώ».
2. Χαρίσατε την φυσική αγάπη του Λαού μας στο χώμα που είναι θαμμένα τα οράματα των παππούδων τους, στα χώματα που είναι θαμμένη η ποίηση, η τέχνη, τα γράμματα, ο πολιτισμός, σε ιδεολογικά σχήματα, τα οποία καμία δεν έχουν σχέση με τον ιστορικό και διαχρονικό Πατριωτισμό του Έλληνα. Όπως αυτός εκφράστηκε από τους επαναστάτες του 21, τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Νικόλαο Ζορμπά, τον Δημήτρη Γληνό, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Νικόλαο Πλαστήρα, τον Αλέκο Παναγούλη, τον Οδυσσέα Ελύτη και όλους όσους μάτωσαν για μια Ελλάδα ελεύθερη, αξιοπρεπή και δημοκρατική.
3. Γυρίσατε την πλάτη στον δυστυχισμένο Λαό μας, όταν «ούρλιαζε» σε κάθε τόνο για τα προβλήματά του. Προβλήματα εξαθλίωσης, περιθωριοποίησης, εγκληματικότητας, ανεργίας, καθημερινών αυτοκτονιών, φόβου και τώρα πείνας.
4. Συντονιστήκατε με τα think tanks των πολυεθνικών, του ΝΑΤΟ, των τοκογλύφων, των νεοταξιτών και των παγκοσμιοποιητών, και για «ένα πουκάμισο αδειανό για μια Ελένη», για ένα μερίδιο από την «πίτα του ασήμαντου», καταδικάζοντας σε κάθε ευκαιρία, κάθε έκφραση εθνικής αξιοπρέπειας: Αυτής που οδήγησε όλο τον ελληνικό Λαό στο μέτωπο του 40, αυτήν που έσπρωξε τον Κουκίδη να πέσει αγκαλιασμένος με την ελληνική σημαία από την Ακρόπολη, αυτήν που οδήγησε τον Σάντα και τον Γλέζο να κατεβάσουν την σημαία των ναζί από την Ακρόπολη, αυτήν που εκφράσθηκε σε κάθε φάση της ιστορίας αυτού του Λαού, όταν του έθιξαν την περηφάνια του.
5. Χαρίσατε ακόμη και τον αδίκως δολοφονηθέντα Βενιζελικό-Δημοκρατικό Συνταγματάρχη Ψαρρό, και πολλούς ακόμη Δημοκράτες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, στους απολογητές του Χίτλερ και του ναζισμού.
6. Γιουχάρατε την ελληνική σημαία και τον εθνικό μας ύμνο, προσπαθώντας να πείτε στην ελληνική κοινωνία, πως αυτά τα σύμβολα, δεν είναι του Θοδωράκη του Κολοκοτρώνη και της Εθνικής Αντίστασης, αλλά του ΓΑΠ, των ΜΑΤ, του Αντωνάκη και των λοιπών πολιτικών απατεώνων, που διέλυσαν τη χώρα μας.
7. Είστε και φαίνεστε εξουσιαστές, αλλά με περιτύλιγμα. Επιμένετε να λέτε στο Λαό «εγώ θα σας σώσω» και αρνείστε συστηματικά να παραδώσετε την εξουσία στα χέρια του, στην ουσία θεωρώντας τον «παιδί ενός κατώτερου Θεού».
8. Αρνείστε να αποδεχθείτε την Άμεση Δημοκρατία, την βαθύτερη μορφή έκφρασης της Λαϊκής Βούλησης, αυτήν που πρόσφατα κατέκτησαν οι Ισλανδοί νοικοκυρεύοντας τη χώρα τους, αυτήν που έστησε ο Μέγιστος Ιωάννης Καποδίστριας και «χάρισε» στην Ελβετία, επιμένοντας στα καταχρεωμένα  εξουσιαστικά, «αριστερά και δεξιά», πολιτικά σας μοντέλα.
9. Συμμετέχετε συνειδητά στο παιχνίδι άγριας και επικίνδυνης πόλωσης της ελληνικής κοινωνίας, η οποία όμως, δεν θα «τσιμπήσει» στον στημένο σας σχεδιασμό. Η ελληνική κοινωνία, δεν ξεχνά τις πληγές του εμφυλίου, όταν αδελφός δολοφονούσε αδελφό.
Επαγγελματίες πολιτικοί, νεοφιλελεύθερα κοράκια των πολυεθνικών και των τοκογλύφων, «αριστεροί» εξουσιαστές, «σοσιαλιστές» πολιτικοί απατεώνες καταλάβετέ το: Το αυγό του φιδιού που εκκολάφθηκε είναι ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος και εσείς είστε ο ηθικός αυτουργός.
Η μόνη λύση που έχετε μπροστά σας, αν σας έχει μείνει καθόλου «τσίπα», είναι να στηρίξετε αυτήν την μορφή Πολιτεύματος, η οποία δεν αφήνει σε κανέναν το περιθώριο, ούτε να εξαπατήσει ξανά τον ελληνικό Λαό, αλλά ούτε και να επιτρέψει τη γέννηση κανενός νέου «νταβατζή» της ελληνικής κοινωνίας: Την Άμεση Δημοκρατία, το πέρασμα των εξουσιών στο Λαό, με ανακλητότητα όλων των μορφών αιρετής εξουσίας, με ορκωτή-λαϊκή δικαιοσύνη, με παλλαϊκή άμυνα, με προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η Αργεντινή και η Ισλανδία, μας έδειξαν τον δρόμο. Όλα τα υπόλοιπα τα οποία στηρίζονται στην απάτη σας του τύπου «εγώ θα σας σώσω» και όταν ο ελληνικός Λαός καταλάβει αυτό που του προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο, αργά η γρήγορα, θα πάτε – όπως σας αξίζει -  στη χωματερή της ιστορίας. Και μαζί σας θα πάρετε στη χωματερή και το «αυγό του φιδιού», που με τόσο «στοργή» και για δεκαετίες εκκολάψατε.
 -------------------------------------------------------------
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου