Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα είτε ως κάλυψη για την πολιτική απάτη των Γερμανών και των «ομοϊδεατών τους» είτε ως άβουλος Δούρειος Ίππος για την διάλυση της Ευρωζώνης - Θα υπερασπιστεί κανείς αυτή την χώρα τελικά;

Αθήνα 11 Ιουνίου 2012
Του Πάνου Θυμιανίδη, υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης Πατριωτικού Μετώπου.
Η Πατρίδα μας σήμερα από την μία έχει μείνει εντελώς ανυπεράσπιστη στην οργανωμένη προπαγάνδα κυρίως της Γερμανικής Κυβέρνησης και από την άλλη αποτελεί το χρήσιμο εργαλείο των Αμερικανο-Βρετανών για την πρόκληση των προβλημάτων που επιθυμούν εντός και εκτός Ευρωζώνης…

Το ερώτημα του κάθε Έλληνα είναι: που βρίσκονται ακριβώς οι «Τιτάνες» της Ελληνικής πολιτικής σκηνής που διεκδικούν ψήφο στις 17 Ιουνίου; Ποιος υπερασπίζεται αυτή την στιγμή με όποιο μέσο διαθέτει τα δίκαια της Πατρίδας μας;  Έχουμε αποδεχθεί τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου που επιθυμεί  ο κύριος Σόϊμπλε και η παρέα του;
Εμείς ως Πατριωτικό Μέτωπο λέμε μερικές αλήθειες ανοικτά και με θάρρος στον κ. Σοϊμπλε και σε κάθε «φίλο και σύμμαχο» εντός και εκτός της Ευρωζώνης:

Α) Η Ευρωζώνη με την παρούσα μορφή της δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει αποκλειστική και διατηρήσιμη πελατεία για τις εξαγωγές των Βορειο-Ευρωπαίων με σταθερή αγοραστική δύναμη (αλλά με νόμισμα υποτιμημένο σε βαθμό που θα ωφελούσε τις Γερμανικές εξαγωγές σε σχέση με το Μάρκο). Η κρίση χρέους ήταν αναμενόμενη και τα επιχειρήματα της Γερμανίας ήταν έτοιμα.

Β) Οι Εθνικές Οικονομίες του Νότου πρακτικά θυσίασαν την εγχώρια παραγωγή τους και την ανταγωνιστικότητά τους για να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στις βιομηχανίες του Βορρά για την κάλυψη της ζήτησης βάσει της δήθεν «ενιαίας αγοράς» με Εθνικά όμως έσοδα.

Γ) Που θα βρισκόταν η Γερμανία σήμερα εάν δεν είχε τους αποκλειστικούς πελάτες του Νότου οι οποίοι χρηματοδότησαν τις εξαγωγές της Γερμανικής κυρίως Οικονομίας με τα ελλείμματά τους και το Εθνικό τους χρέος; Θα είχε η Γερμανία σήμερα αυξημένα αποθεματικά, χαμηλή ανεργία, υψηλή παραγωγή εάν ήταν εκτεθειμένη στους Ασιάτες ανταγωνιστές της (Κίνα, Ινδία) όπως διαπίστωσε με τρόμο η ισοπεδωμένη σήμερα Οικονομία των ΗΠΑ; Σε καμία περίπτωση!

Η Ελλάδα σήμερα έχει αναδειχθεί τόσο από τους Γερμανούς όσο και από τους Αμερικανο-Βρετανούς ως η αιτία της παγκόσμιας κρίσης. Μίας κρίσης που δημιούργησαν οι ίδιοι για τους δικούς τους λόγους και για την ανταγωνιστικότητα των Οικονομιών τους.
Σε όλο αυτό το σκηνικό το Πατριωτικό Μέτωπο είναι εδώ και δηλώνει ξεκάθαρα προς όλους τους «φίλους και συμμάχους» εντός και εκτός της Ευρωζώνης πως η Ελλάδα δεν ευθύνεται για πολλά από αυτά που της αποδίδονται σήμερα. 
Αυτή την θέση την επικοινωνούμε από σήμερα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα όπου γης και υπερασπίζουμε το όνομα και την υπόληψη της Πατρίδας μας έναντι κάθε «φίλου και συμμάχου» που μας χρησιμοποιεί για να καλύψει τις μεθοδεύσεις του.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η Πατρίδα μας αξίζει και έχει την δυνατότητα να γίνει πραγματικά ανεξάρτητη και δυνατή. Αυτό όμως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί εάν αφήνουμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση την τύχη της χώρας είτε σε αυτούς που παρέδωσαν την Εθνική κυριαρχία (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ), είτε σε  αυτούς που δεν πιστεύουν στην Πατρίδα (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ). Πρώτα από όλα όμως πρέπει να προβάλλουμε τα δίκαια της χώρας μας παραδεχόμενοι όμως ανοικτά και τα λάθη μας χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες.

Από σήμερα και στο εξής το μήνυμά μας προς όλους τους  Έλληνες όπου γης είναι ένα: Στηρίζουμε την Ελλάδα μας και αποκαλύπτουμε σε όποιο βήμα μας δοθεί (εσωτερικό η/και διεθνές) τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν οι «φίλοι και εταίροι» μας και οι εγχώριοι εκπρόσωποί τους με το όνομα, την Ιστορία και την υπόληψη της Πατρίδας μας.


 ---------------------------------------------------------
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου