Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οι Κρητικοί, δεν «τσιμπάνε» στο τουρκάστερο και στα αποσχιστικά παιχνίδια.


«Οι Κρητικοί, δεν «τσιμπάνε», ούτε ποτέ πρόκειται να «τσιμπήσουν» στο τουρκάστερο και στα παιχνίδια των πεμπτοφαλαγγιτών που προπαγανδίζουν την απόσχιση του νησιού. Που ως «κύμβαλα αλαλάζοντα» και ως «άδειοι τενεκέδες», κάνουν θόρυβο, στο πλαίσιο φυσικά της έμμισθης και διατεταγμένης «υπηρεσίας» την οποία έχουν αναλάβει από κέντρα εξουσίας, μακράν πέραν των συνόρων της Ελλάδας».  

 

Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε από την πολύωρη ενημέρωση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος του Πατριωτικού Μετώπου, από το Μέλος του και επικεφαλή του Πυρήνα του ΠΑΜ στο Ηράκλειο, κ. Νίκου Χαρονυκτάκη. Ο οποίος, κλήθηκε κατεπειγόντως από την Κρήτη, για να ενημερώσει το ανώτατο όργανο του Κινήματος, σχετικά με τα βρώμικα παιχνίδια που επιχειρούν κάποιοι να παίξουν σήμερα στη μεγαλόνησο, με στόχο την απόσχιση του νησιού, από τον εθνικό κορμό.
Ο κ. Χαρονυκτάκης, ανέλυσε στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΜ, με κάθε δυνατή λεπτομέρεια, όλο το σκηνικό το οποίο διαμορφώνεται σήμερα στο νησί, αναφερόμενος διεξοδικά:
1. Στις συγκεκριμένες οικογένειες της οικονομικής-μεταπρατικής ελίτ της νήσου, που προπαγανδίζουν την «ανεξαρτησία της Κρήτης», με το επιχείρημα πως «δεν θα ακολουθήσουμε την Ελλάδα στην οικονομική της κατρακύλα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε άριστα μόνοι μας».
2. Στον ύποπτο ρόλο των υπηρεσιών της Πολεοδομίας, η οποία αντί να προχωρήσει στο αίτημα δεκαετιών για επέκταση του σχεδίου πόλεως, «ανακάλυψε» 45 χιλιάδες παράνομα νοικοκυριά, τα οποία φόρτωσε με εκατομμύρια πρόστιμα.
3. Στην ραγδαία αύξηση των ανέργων του νησιού, που έφτασε στον τερατώδη αριθμό, των 50 χιλιάδων ανέργων.
4. Στην μισελληνική και εθνομηδενιστική «σφηκοφωλιά», που έχει παρεισφρήσει και λειτουργεί ανενόχλητη, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
5. Στην υπερμεγέθυνση – από την αποσχιστική προπαγάνδα των τουρκαστεροσποριτών - του ρόλου του «Αθηναϊκού Κράτους», το οποίο έχει φυσικά τεράστιες ευθύνες, με τη ληστρική του συμπεριφορά, σε βάρος της περιφέρειας.
Από την πλευρά του, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, με ομόφωνή του απόφαση:
1. Δηλώνει την απέραντη εμπιστοσύνη του στους Κρητικούς, οι οποίοι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να «τσιμπήσουν» στο δόλωμα του «τουρκάστερου».
2. Υπενθυμίζει στους «τουρκαστεροσπορίτες», τον κορυφαίο ρόλο των Κρητικών, σε όλους τους εθνικοαπελευθερωτικούς αλλά και κοινωνικούς αγώνες, για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια. Από  τα δάκρυα για την πτώση της Πόλης που φέρουν ακόμη στην κεφαλή τους, έως τον Μακεδονικό αγώνα και την Ταξιαρχία του Αρχιπελάγους, στη μάχη του Σκρα, σε ένα διαχρονικό μάθημα παλικαριάς και λεβεντιάς.
3. Καλεί τους αδελφούς Κρητικούς να έχουν πάντα υπόψη τους, πως τα μέλη, οι φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και κάθε Έλληνας Πατριώτης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ, ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Και φυσικά να γνωρίζουν, πως όποτε η Κρήτη χρειαστεί κοντά της τα αδέλφια της, όλοι θα είμαστε δίπλα τους.
-------------------------------------------------------------------


Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου