Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Στον σκληρό χειμώνα που έρχεται, να μην κρυώσει κανενός η οικογένεια. Λύσεις, προτάσεις της Επιτροπής Ενέργειας του ΠΑΜ.



Στον δρόμο επίλυσης εναλλακτικών μορφών ενέργειας, με στόχο, τον σκληρό χειμώνα που έρχεται, καμιά ελληνική οικογένεια να μην δει τα παιδιά της να κρυώνουν, έχει ήδη μπει, η Επιτροπή Ενέργειας του Πατριωτικού Μετώπου.
Μετά το Αλληλέγγυον, (Αγίας Σοφίας 50 στην Αθήνα που φέρνει σε άμεση επαφή αγρότες/βιοτέχνες με τους πολίτες-καταναλωτές), το Κίνημα, προχωρά στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων, για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, στα σπίτια των ταλαιπωρημένων Ελλήνων, έτσι ώστε να προλάβουμε τον σκληρό χειμώνα του 2012 (όπως οι χειμώνες 1942-43) και κανένας Ελληνόπουλο/Έλληνας, να μην κρυώσει.
 
Το Πατριωτικό Μέτωπο, η Επιτροπή Ενέργειας του οποίου, εδώ και καιρό, εξετάζει όλες τις εναλλακτικές πηγές θέρμανσης των νοικοκυριών (ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις ορεινές ζώνες), ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.
Ιδιαίτερα καλούμε, τους επιστήμονες και τις ερευνητικές ομάδες, (όπως η Defkalion Green Energies που έχει «πατεντάρει» συσκευές παραγωγής υδρογόνου από νικέλιο το οποίο είναι το ποιο διαδεδομένο υλικό στην Ελλάδα), να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή Ενέργειας του Κινήματος.
Η ώρα της ευθύνης μας ως Πατριωτών, ως πολιτών που αγαπούν αυτόν τον τόπο, στον οποίο είναι θαμμένα τα οράματα γενιών και γενιών, για ελευθερία, αξιοπρέπεια και πραγματική Δημοκρατία, «ήγγικεν».
Το Πατριωτικό Μέτωπο, θα διανείμει σε λίγο καιρό – σε τιμές αγρότη/παραγωγού – τη Ζιά. Το σπουδαιότερο δημητριακό, που γεννήθηκε σε τούτον τον τόπο, και απαγορεύεται σήμερα από το Codex Allimentarius από τους Γερμανούς, την Monsanto και την Gargill και όλους τους «νταβατζήδες» των πολυεθνικών και των εγχώριων «ατζέντηδών» τους, να φυτρώσει στη γη που γεννήθηκε.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, πέρα από την Τράπεζα Σπόρων που δημιουργεί αυτήν την στιγμή, δηλώνει αποφασισμένο να λύσει τουλάχιστον και αυτό το τεράστιο πρόβλημα: Το δικαίωμα δηλαδή του πατέρα και της μητέρας, του παππού και της γιαγιάς, να μην βλέπουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να «τουρτουρίζουν από το κρύο», όπως θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ρεμάλια των πολυεθνικών να βλέπουν να γίνεται, στον σκοτεινό χειμώνα που έρχεται.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν κατεβαίνει στο καραγκιόζ μπερντέ των εκλογών. Καλεί όμως, όλους τους «ζωντανούς Έλληνες», να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να αποδείξουν στην διεθνή κοινότητα, πως ο ήλιος της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, δεν γεννήθηκε τυχαία σε αυτόν τον «τόπο, τον μικρόν τον μέγα».
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου