Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο Ηρακλείου


Γράφει ο Νίκος Χαρονυτάκης:

Σημερα θα σχολιασω το "μινιμουν συνεργασιας καποιων",και βεβαια για τα γκαλοπ των Νεοταξητων.

Θα αρχισω με μια συνηθησμενη αλλα πολυ σοβαρη ,και σιγουρα Κατατοπιστικη ΓΚΑΦΑ της Θεοδωρας Μητσοτακη Μπακογιαννη σε συνεντευξη της που ολως τυχαιως και σιγουρα θειο δωρο για εμας δεν το συζηταμε ,στο Creta Chanel.
Σε ερωτηση λοιπον του δημοσιογραφου περι γκαλοπ που λενε οτι δεν μπαινει στην Βουλη η Δημ-Συμμαχια,τοτε της ξεφυγε η φραση που εχει βαθυ νοημα,και ειναι η πεμπτουσια,αυτων που επικαλλουμαι.
 
""Στα 70 τηλεφωνα που γινοντε απο τις εταιριες,τα 10 μονο απαντιουντε""" !!!

Αυτη η φραση τα λεει ολα,δλδ οτι υπαρχει μια τεραστια πληοψηφια η οποια δεν δινει στοιχεια ,γιατι γνωριζει πολυ καλλα οτι θα χρησιμοποιηθουν εναντιον του λαου μας ,απο τις εταιρειες των νεοταξητων ,που ειναι,οι εξης τρεις και τις εχει ο εξης Ενας

Το οτι απανταει μονο το 8% ,καταλαβαινουμε ποιοι απαντουν,και φερνω παραδειγμα την εκλογη του Μονοκρατορα βΕΝΙΖΕΛ και θυμαστε στα βιντεακια καποιοι που ελεγαν "τιμω το κομμα που με εχει τιμησει με την αργομησθια που μου παρειχε τοσα χρονια"ξεχνωντας βεβαια ο αχαρακτηριστος οτι πρωτα βαζουμε την πατριδα και μετα το κομμα μας.

Ενα 25% του πληθυσμου θα ψηφισει Νεοταξητες οπως ακριβως λειτουργησε το κοινωνικο μοντελο στην Αργεντινη οπου αν και λιμοκτονουσαν ,υπηρχαν υποστηρικτες του Μενεμ.

Αυτα ειναι τα πραγματικα ποσοστα ολονων.

Υπαρχει αυτην την στιγμη μια σιωπηλη πλειοψηφεια που δεν εκφραζεται στις τηλεφωνικες οχλησεις των νεοταξητων ,και μαλιστα απορω γιατι πληρωνουν τηλεφωνικες κλησεις αφου μπορουν να βαλουν οτι θελουν,και κατα πως συμφερει το καθεστως των συνεργαζομενων καθεστωτηκων.

Εχουν λοιπον σιγουρα ενα ποσοστο 25% ολοι τα κομματα και μεχρι το 43% που ειναι η αυτοδυναμια των συνεργαζομενων,για να μας αποτελειωσουν,χρειαζοντε ενα 18% ,και αυτο απο που θα το παρουν ;

Η απαντηση ειναι απο τα κομματα αναχωματα που εχουν κανει για να μας μαντρωσουν ,τα οποια ειναι λαγοι του συστηματος.

Εξυπακουεται οτι ψηφος στο ΚΚΕ που δεν συνεργαζεται με εμας που ειμαστε αντινεοταξητες ειναι χαμενη ψηφος,οπως επισης και ο Συριζα που θελει Ευρω,και την Ευρωπη των λαων ,ανοιχτα συνορα,..........

Εαν ειναι σιγουροι οτι αυτο το 18% που τους λειβεται για να εχουν πολυκομματικη αυτοδυναμη κυβερνηση του 43%,θα το εχουνμονο ,ριχνωντας ταπα στον λαο,κοροηδευοντας τον ,τοτε ,Ναι, θα κανουν εκλογες.

Αυτο ομως δεν το επιτυνχανουν,στην πραγματικοτητα εχουν μονοψηφια ποσοστα,και καλλιεργουν ,προβαλλουν συστηματικα τους λαγους απο τα καθεστωτικα ΜΜΕ οπως και απο τα Κρητικα μεσα.

Στο χερι μας ειναι να τους ξεχωριζουμε και αυτο το κανουμε ,το διαπιστωνω καθημερινα με την επαφη που εχω με τον λαο μας.

Ο λαος μας δεν ξεχνα; την Αραβικη Κολαση των νεοταξητων,και ποσο ειναι διαβρωμενα ,αλλα και επιδοτουμενα απο τον Σορος,ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Εμεις παντως ,το Πατριωτικο Μετωπο,με τα χιλιαδες μελη και τους 90 πυρηνες ειμαστε παντελως αποκλεισμενοι,οποτε βγαζετε ευκολα τα συμπερασματα σας φιλοι μου.

Οσο για το "μινιμουν συνεργασιων "καποιων που εχουν γραψει τα εκατομμυρια των αγανακτησμενων Ελληνων που ηθελαν Αμεση Δημοκρατια,την Εκκλησια του Δημου,κλπ κλπ,για να πεσει στα μολακα το καθεστως,δηλαδη τι συμφωνουν;

(έφυγαν" η τιμωρία των ενόχων, το εθνικό νόμισμα, η έξοδος από ΟΝΕ και εθνικοποιήσεις, η μη αναγνώριση του συνόλου του επαχθούς χρέους, και η συντακτική εθνοσυνέλευση / αναθεώρηση του Συντάγματος)

Τελειωνω το αρθρακι μου για σημερα,λεγοντας παλι κατι δημοσκοπικο,οχι απο τις εταιρειες Τους,και σιγουρα διασταυρωμενο απο εμας ,οτι το 70% του λαου μας θελει να υπαρχει ενα κομμα -κινημα εξ ολοκληρου συμμαχος των Ρωσων.

Αυτο υπαρχει ηδη ειμαστε ολοι εμεις ειμαστε μελος της Ευρασιατικης Ενωσης και ομοτραπεζοι του κομματος Ενωμενης Ρωσιας του Βλαδιμηρου Πουτιν.

Κλεινω με την αγαπημενη μου φραση,"με απολυτη πιστη στην ελευθερια των ανθρωπων,και αγαπη στην πατριδα μου Ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου