Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δημοσιονομικός ξεπεσμός Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Τζαβέλλα: "Αν είναι η Ελλάδα να... "ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το εθνικό απόστημα"


Δημοσιονομικός ξεπεσμός


Ακούγοντας και βλέποντας  ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς και διαβάζοντας εφημερίδες αναρωτάσαι:
Τί νόημα έχει αυτός ο κόσμος -κατά κανόνα- ν' απασχολεί τον "κυρίαρχο" λαό ολημερίς και ολονυχτίς;
Τιποτολογίες, έωλες αναλύσεις, περιττές λεπτομέρειες, πολιτικό κουτσομπολιό, ανακύκλωση του ίδιου σκατωμένου πολιτικού προσωπικού και πάει λέγοντας.
 

Μέσα σε μια σάπια Ελλάδα έχουμε και την ανάλογη δημοσιογραφία, για την οποία ο εκδότης του "Βήματος" μας είπε τούτο το αληθινό: "Οι εφημερίδες εκδίδονται για να εκφράζουν τις απόψεις του ιδιοκτήτη τους" ("Το Βήμα", 7/1/2012).
Πρόκειται για μία αρρωστημένη ενημέρωση που αναπαράγει το σάπιο πολιτικό σύστημα και τη χυδαία δημοκρατία, όπως έγραφα εδώ και δέκα χρόνια! (βλ. το κείμενό μου: "Αρρωστημένη δημοσιογραφία = χυδαία δημοκρατία" στα "Πολιτικά Θέματα" της 14/1/2003).
Έχω τη γνώμη ότι με τα ολοήμερα και ολονύχτια μπλα μπλα η Ελλάδα βουτά πιο πολύ στα σκατά. Εκατομμύρια ευρώ στο βωμό των εργολαβικών συμφερόντων και πολύτιμος χρόνος στρατιών της δημοσιογραφίας για τη μεγάλη τσιχλόφουσκα της ενημέρωσης.


Αθήνα, 28/02/2012
Ο… αντιδημοφιλής πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Τζαβέλλα: "Αν είναι η Ελλάδα να καεί, να καεί, για να έχουμε συνοχή στην Ευρώπη"

Το μετέδωσε το ραδιόφωνο του "Αντέννα" στις 26 Φεβρουαρίου ώρα 11-12, στην εκπομπή με συμμετοχή ακαδημαϊκών δασκάλων)!
Αυτά τα τερατώδη και προδοτικά εξέπεμψε η Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο: Να καεί η Ελλάδα για να έχει συνοχή η Ευρώπη! Αν αυτό δεν είναι και δεν λέγεται προδοσία, τότε τί είναι;
Ποιος εκπρόσωπος του οποιουδήποτε κράτους του κόσμου θα τολμούσε να το πει αυτό, που αυταπόδεικτα αποτελεί εσχάτη προδοσία;
Πολιτικέ κωλοτομύπα, αρχηγέ του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη, ερωτώ: Συνιστά αυτή η θέση πατριωτική στάση;
Συνεπώς: Τί σχέση μπορεί να έχει ο πατριωτισμός με τον ΛΑ.Ο.Σ.;


Αθήνα, 26/2/2012
Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

"ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το εθνικό απόστημα"

Αυτός ήταν ο τίτλος  ενός άρθρου μου, το οποίο δημοσιεύθηκε στο μηνιαίο περιοδικό "Ηλιαία", τον Νοέμβριο του 2007.
Στο κείμενο εκείνο υπογράμμιζα: "Ποτέ στην Ιστορία του δημόσιου βίου της χώρας τόσοι λίγοι δεν εξαπάτησαν τόσους πολλούς για τόσα πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας τον έωλο ξύλινο λόγο με τον οποίο έκαναν όλες τις οβίδιες "ιδεολογικές" και "κοσμοθεωρητικές" μεταμορφώσεις…
Είναι ανθρώπινη και πολιτική προστυχιά να δοξάζονται οι κλέφτες, αντί να είναι φυλακή.
Δυστυχέστατα, η συγκολλητική δύναμη της μάσας κατόρθωσε να συγκολλήσει προσωρινά τα συντρίμμια του εν μέσω της καλπάζουσας διαφθοράς του, η οποία κορυφώθηκε στις εκλογές του 2009, στις οποίες ο σάπιος λαός το ξανάφερε στην κυβέρνηση.
Μία κυβέρνηση ανθελλήνων, η οποία οδήγησε την Ελλάδα σε απόλυτη χρεοκοπία για δεκάδες χρόνια.
Τώρα, το εθνικό απόστημα πυορροεί και οι αιμάσσουσες πληγές του δεν πρόκειται να  κλείσουν. Η αποσύνθεσή του είναι οριστική αφού έχασε και την κομματική πελατεία των κοπριτών.
Όταν κάποτε γίνει μπορετό να ανοίξουμε το καπάκι του βόθρου του, οι αναθυμιάσεις και οι δυσοσμίες του θα κάνουν πολλούς Έλληνες ν' αναφωνάξουν: Στο Γουδί, στο Γουδί, στο Γουδί.


Αθήνα, 28/02/2012
Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου