Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Νέα εξεταστική για το φούσκωμα των στοιχείων Ο Γ. Καρατζαφέρης και το "Σχέδιο Μάρσαλ" Ο δωδεκάλογος της εθνικής τραγωδίας


Νέα εξεταστική για το φούσκωμα των στοιχείων

Νέος βόθρος τσιμεντάρεται.

Αθήνα, 23/2/2012
Ο… αντιβοθροποιός πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου


Ο Γ. Καρατζαφέρης και το "Σχέδιο Μάρσαλ"

Αφορμή για τη χάραξη αυτών των γραμμών υπήρξε η εκπομπή της ΕΡΤ της 26ης Φεβρουαρίου η οποία είχε ως θέμα το "Δόγμα Τρούμαν" του 1947, που υπήρξε ο προπομπός του "Σχεδίου Μάρσαλ" του Μαρτίου του ίδιου χρόνου.
Από την εκπομπή της ΕΡΤ προέκυψε ανάγλυφη η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας στην Ελλάδα, η οποία άρχισε να διοικείται από Αμερικανούς επιτρόπους σε κάθε υπουργείο.
Οι ΗΠΑ έδωσαν την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια "προς ανάσχεσιν της κομμουνιστικής επιρροής", αλλά επειδή δεν είχαν καμμία εμπιστοσύνη στο τότε -όπως και τώρα- διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ανέλαβαν τη διαχείρισή της.
Φορέας υλοποίησης αυτού του αντικομμουνιστικού εγχειρήματος το "Σχέδιο Μάρσαλ", του οποίου εσχάτως προτείνει την επαναφορά του ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ., χωρίς να το διευκρινίζει.
Επειδή όμως ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίζεται ως διαπρύσιος  κήρυκας του πατριωτισμού και της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, μη δεχόμενος μύγα στο σπαθί του γι' αυτά τα εθνικά ζητήματα, του θυμίζω το ιστορικό αυτό γεγονός για να καταδείξω την κολοσσιαία αντίφασή του: Σχέδιο Μάρσαλ σήμαινε πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα έως  τέτοιο σημείο ώστε ο περίφημος πρεσβευτής Πιουριφόη να υποδέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό με τα πόδια πάνω στο γραφείο του.
Εντελώς επιγραμματικά μεταφέρω εδώ τα όσα σχετικά γράφει ο ιστορικός Τ. Βουρνάς για τον εν λόγω διπλωμάτη: "Ο πολύς Τζων Πιουριφόη, ένας παντοδύναμος Αμερικανός, πιο δυνατός στη χώρα μας από τον κυβερνήτη της", ο οποίος περιοδεύοντας στην Ήπειρο και μιλώντας στα Γιάννενα, παρισταμένου του Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα, "έκλεισε το λόγο του λέγοντας ότι ο παριστάμενος και σιωπηλός Αβέρωφ είναι ο ανερχόμενος πολιτικός ανήρ της Ελλάδος, στον οποίο η Αμερικανική πολιτική στηρίζει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Δύο χρόνια αργότερα, οι δοτοί πολιτικοί των ξένων θα παραχωρήσουν το ελληνικό έδαφος ως βάση για τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις και του ΝΑΤΟ" (βλ. Τ. Βουρνά: "Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας - Από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια  ως την 21 Απριλίου 1967", εκδ. "Τολίδη", σελ. 6-7).
Σε μερικά χρόνια ο "πολιτικός αστήρ", ως υπουργός Εξωτερικών, υπέγραψε τις εθνοπροδοτικές συμφωνίες της Ζυρίχης για την Κύπρο!
Αυτές, λοιπόν, και όχι μόνο, υπήρξαν οι συνέπειες του Σχεδίου Μάρσαλ το οποίο τόσο πολύ επιθυμεί ο πολιτικός κωλοτούμπας Γ. Καρατζαφέρης.
Τελικά το ερώτημα που προβάλλει είναι τούτο: Θέλει ή δεν θέλει εθνική κυριαρχία. Ή προτιμά να θολώνει τα πάντα και να είναι με τους πάντες;

Αθήνα, 27/2/2012
Ο διαπορών πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Ο δωδεκάλογος της εθνικής τραγωδίας

1)    Το προγραμματισμένο εθνικό έγκλημα ολοκληρώθηκε
2)    Το επαχθέστατο δάνειο εγκρίθηκε.
3)    Η λεηλασία της Ελλάδας συντελέστηκε.
4)    Τα τοκογλυφικά δάνεια εξασφαλίστηκαν.
5)    Η τριπλή κατοχή ισχυροποιήθηκε.
6)    Η εθνική κυριαρχία καταλύθηκε.
7)    Η εξαθλίωση των Ελλήνων προγραμματίστηκε.
8)    Η υποθήκευση μελλοντικών γενεών κατοχυρώθηκε.
9)    Τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων ανασκο­λο­πίσθηκαν.
10)  Η ιστορική και εθνολογική συνέχεια  των Ελλήνων αποκόπτεται βιαίως.
11)  Τα εθνικά μας θέματα στον προκρούστη.
12)  Η εθνική τραγωδία γράφτηκε και από τη συντριπτική πλειοψηφία του φαύλου λαού και των κοπριτών του.

Αθήνα, 25/2/2012
Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου